MK | EN
Вести

Зборник на трудови

Кликнете и погледнете го Зборникот на трудови од научниот собир по повод 70 години од постоењето на Земјоделскиот институт – Скопје.

Видео материјал од научниот собир

Погледнете видео материјал од научниот собир кој се одржа по повод 70 години од постоењето на Земјоделскиот институт.  

Соопштение за продолжување на Јавен повик за избор на најдобри бизнис планови и за започнување на бизнис

Министерството за економија ги известува заинтересираните студенти и млади претприемачи дека рокот за аплицирање по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за избор на најдобри бизнис планови и…